PI ČAJ, MILÁČIK!

Galéria

Brilantná francúzska komédia z divadelného prostredia pod názvom PI ČAJ, MILÁČIK, ktorá bola ocenená Moliérovou cenou ako KOMÉDIA ROKA.

Významná divadelná spoločnosť skúša bulvárnu hru. Je niekoľko dní pred premiérou. Nič nie je pripravené: technický personál je flegmatický, garderobierka neochotná, duchom neprítomnej režisérke všetko prerastá cez hlavu. Medzi hercami vládne elektrizujúca nálada, hlavná predstaviteľka je na pokraji nervového zrútenia z prvého milovníka - syna producenta, ktorý si ho protekčne "nanominoval" do hry. Nemotorne, nesmelo, naivne a ťarbavo vchádza po prvý raz na javisko. Takto sa začína komédia v podaní takmer "kalamitných" hercov. Poviete si: Hotová katastrofa! Omyl. Skvelá zábava!

Naša komédia poodhalí oponu divadelného zákulisia. Kam mnohí nesmú. Ale vy musíte! Čaká na vás výdatná porcia liečivého smiechu.

HRAJÚ: Zuzana Tlučková, Jana Lieskovská / Karin Olasová / Lucia Lapišáková, Dávid Hartl, Pavol Plevčík / Peter Kočiš / Marcel Ochránek, Martin Kaprálik / Přemek Boublík, Miroslava Drínová / Katarína Ivanková, Tibor Halada

Dĺžka podujatia: 130 minút
Dátum lokálnej premiéry: 17. máj 2024

Kliknutím na dátum alebo čas zobrazíte podrobnosti predstavenia
Piatok, 17. 5. o 19:00 Kúpiť
Kultúra Stropkov
Názov: PI ČAJ, MILÁČIK!
Cena: 18,00 €
Miesto: Kultúra Stropkov
Hlavná 38/2
091 01 Stropkov
Zobraziť na mape