HANIČKA a MURKO

Galéria

Mesto Stropkov vás pozýva na obľúbené koncertno-divadelné vystúpenie pre malé deti pod názvom HANIČKA a MURKO. Podujatie sa uskutoční 22.10.2022 o 16:00 hod. v divadelnej sále kultúrneho strediska. Vstupné 9 €. Predpredaj vstupeniek na stránke www.kultura.stropkov.sk, www.predpredaj.sk, alebo osobne v kancelárií OŠK č. dverí 41.

Vystúpenie Haničky a Murka je kombináciou živého a dynamického koncertu a bábkového divadla. Haničku a Murka sprevádzajú dve šikovné herečky, ktoré s nimi spievajú, tancujú a pomáhajú im urobiť z vystúpenia ozajstnú šou!

Deti sa môžu vyjašiť, aktívne zapájať do predstavenia a zaspievať si obľúbené hity z troch CD Haničky a Murka (napr. Autá, Ika-tika-gymnastika, Červený kacheľ, či Poď športovať). Medzi pesničkami sa zabavia na divadelných scénkach Haničky a Murka a ich kamarátok. Bábky vedú profesionálni bábkoherci.

Zľavy:

ZŤP dieťa - 1 euro, 1 sprevádzajúca osoba ZŤP dieťaťa - 1 euro.

Každé dieťa dostane ako darček Murkove sladké lízatko a nálepku Haničky a Murka.

Ukážky vystúpení si môžete pozrieť TU: https://www.facebook.com/hanickaamurko/videos alebo tu: https://youtu.be/yvqN5IB3QIQ

Našu bohatú tvorbu nájdete na YouTube: https://www.youtube.com/c/HaničkaaMurko

Aktuálne informácie o našich aktivitách môžete sledovať na našom facebookovom profile: https://www.facebook.com/hanickaamurko

Dĺžka podujatia: 60 minút
Rok výroby: 2022
Dátum lokálnej premiéry: 22. október 2022

Nenašli sa žiadne naplánované predstavenia pre toto podujatie.